TRIJE KORAKI DO LASTNE BLAGOVNE ZNAMKEZačnite svoj posel z nami! 

Če ste znan trgovec, potem najverjetneje ponujate širok spekter izdelkov blagovnih znamk, ki jih vaše stranke poznajo. Če pa ste zares znan in velik trgovec z gradbeno kemijo, potem že imate lastno znamko ali pa o njej razmišljate. In tudi na tem področju vam lahko ponudimo naše storitve in znanje. Celoten postopek lahko povzamemo v nekaj zaporednih korakih.

#1

Izbira izdelka in oblikovanje embalaže

Den Braven se že več kot 20 let ukvarja z razvojem izdelkov, oblikovanjem embalaže, lastno proizvodnjo in s tem povezano logistiko. Glede na našo celotno ponudbo na področju tesnilnih mas, silikonov, kemičnih sider, MS polimerov, poliuretanskih montažnih pen, pa tudi cementnih lepil, fasadnih malt, hidroizolacijskih premazov in dodatkov, znamo poiskati rešitev za vašo znamko.

Če že imate korporativno identiteto lastne znamke, jo je zelo preprosto aplicirati na izbrane izdelke. V primeru, da je to vaš prvi projekt, vam pomagamo z realizacijo začetnih idej, da dosežemo vaše popolno zadovoljstvo. Na voljo imamo izkušeno marketinško ekipo, ki je pripravljena uresničiti vaše želje.

#2

Zakonodaja in okolje

Izdelek ni samo embalaža in prednja stran vidne etikete z vašim logotipom podjetja, temveč je skupek osnovnih informacij o tem, kako produkt pravilno uporabiti, tukaj so tudi obvezne varnostne ter tehnične dokumentacije. Tu pridejo na vrsto kolegi s tehničnega oddelka, ki znajo izdelek pravilno označiti v skladu z varnostno CLP uredbo in tehničnimi predpisi. Rezultat je besedilo za embalažo izdelka in povzetek dokumentacije, ki je potrebna za prodajo izdelka.

#3

Termini dostave in logistika

Za kar največjo ekonomičnost izdelave embalaže in lastne proizvodnje je pomembno vedeti in si razjasniti količino natisnjene embalaže in proizvodno količino izdelka. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam in poznavanju proizvodnih postopkov, znamo natančno določiti ekonomične količine za izdelavo v skladu z vašim prodajnim načrtom. Vključno s časom, ki je potreben za pripravo, izdelavo in dostavo.

Ko se strinjamo glede vseh treh korakov, ni nič lažjega kot poslati dokončen dizajn v tiskarno etiket ali proizvajalcu embalaže, npr. kartuš ali papirnatih vrečk. Naše medsebojno sodelovanje, ki smo ga potrdiliz naročilom, se lahko prične.

Pridite in skupaj z nami ustvarjajte prihodnost.

Stopite v stik z nami.